Kladkové pásové píly na porcovanie mrazeného rybieho filé a mäsa
Stroje na produkciu šupinového ľadu používaného v hmote na výrobu mäsových výrobkov.
Stroje na sťahovanie kože z mäsa bez poškodenia mäsového väziva.
Zariadenie na uzatváranie obalu(čreva) po narazení.
Zariadenia určené na tvarovanie mäsa podľa váhy bez potreby ručného tĺčiku na mäso.
Zariadenie na balenie mäsa, mäsových výrobkov ale aj množstva ďalších potravín odsatím vzduchu a zatavením.
"Mlynčeky" na mäso pre jednoduchšiu následnú úpravu podľa druhu výrobku.
Stroj na plnenie predpipravenej masy do párkov, salámov, šunk a ďalších výrobkov.
Špecializované stroje pre manipuláciu s paletami, potravinárskymi nádobami, boxami a vozíkmi
Podpora
+421 905617404SOCIAL